U Makarskoj je na Majčin dan predstavljena Mostova lista za lokalne izbore, uz druženje sa kandidatom za župana g.Ivicom Kukavicom.

Makarski Most je sastavljen od ljudi koji već desetljećima nose pozitivne promjene u gradu i bore se za bolje sutra, a više od 40% njih su žene.

Kandidat za župana g.Ivica Kukavica je istaknio važnost i ulogu žena u svim segmentima društva i politike, i da se njihov glas itekako mora čuti. “Prvi odgoj za pravednost naše djece, naših budućih generacija, se nalazi upravo u njihovim vrijednim i požrtvovnim rukama. Bez majki mi smo društvo bez budućnosti, zato se svi zajedno moramo boriti da imaju svoje dostojanstvo i da hodaju uzdignute glave kako to i dolikuje važnosti koju imaju, te da konačno imamo društvo jednakih prilika.
Upravo iz tog razloga moji zamjenici župana u kandidaturi su žene: Ivana Ševo i Filomena Božić.”

Oglas

Nositelj Makarske liste g.Zvonko Gilić je također istaknio važnost žena, kao i zadovoljstvo da gotovo 50 % Mostove makarske liste čine žene. “Naša lista je sačinjena od aktivistica za spas našeg najvrijednijeg resursa od kojega živimo ne samo mi već čitava Hrvatska, a to su naše plaže, do poduzetnica i domačica. Žene su doista i majke i kraljice, te na našoj listi zauzimaju visoka prolazna mjesta za Vijeće i drugo i treće, dakle nisu samo ukras pri dnu liste da bi ispunili zakonski propis. Glas žena će se itekako čuti u Makarskoj!” zaključuje Gilić.
foto: D.Antonini