Nogometaši Zmaja u sklopu priprema za nastavak natjecateljske sezone u 3. HNL Jug, gostovali su u Hrvacama gdje su odigrali drugi pripremni susret s istoimenim domaćinom.

Trener Darko Vlatković na današnjoj utakmici dao je priliku svim igračima da odigraju po jedno poluvrijeme. Iako smo i u ovu dugu utakmici poraženi, Vlatković može biti zadovoljan s prezentacijom svojih mladića u gotovo čitavom dijelu utakmice.

Prvo poluvrijeme „crveni“ su odigrali jako dobro. Najbolju prigodu promašio je Stipe Tokić kada je nakon odlične akcije veznog reda izišao sam ispred domaćeg vratara koji je njegov prizemni udarac s 7-8 metara uspio obraniti.

Oglas

U prvom poluvremenu u dobroj prilici se našao i Tomaš ali njegov udarac nije bio dovoljno snažan da iznenadi vratara Hrvaca.

U drugom poluvremenu nastupila je gotovo kompletno nova momčad sastavljana od nekolicine igrača koji su na probi te se pokušavaju nametnuti treneru Vlatkoviću kako bi nastavili svoju nogometnu karijeru u Zmaju.

Gol odluke pao je nakon sat vremena igre. Kelez je iskoristio loše postavljanje uže obrane Zmaja i iz daljine lob udarcem preko Blaževića postigao pogodak za konačni rezultat današnje utakmice.

Sljedeću utakmicu momčad Zmaja sastavljena većinom od igrača do 21. god. odigrati će u srijedu 02.02.2022. u 15:30 sati na GSC Makarska s Orkanom iz Dugog Rata.
MD/foto HRNK Zmaj