U sklopu projekta ZFF putuje pruža nam se prilika pogledati dva nova, festivalska naslova, i to paralelno s publikom u Zagrebu, tijekom trajanja festivala. Prvi na rasporedu je “Eia i sove” – obiteljski film, prave predblagdanske atmosfere, a na programu je u nedjelju 16. studenog u 18:00 sati.

Sa početkom u 20:00 na rasporedu je film koji je ove godine otvorio ovogodišnji Zagreb Film festival – “Alice i gradonačelnik” – vrckava humorna drama o gradonačelniku Lyona koji je upada u krizu ideja, a onda mu u pomoć pristiže mlada filozofkinja.

Kino Mediteran je od početka svog djelovanja partner sa Zagreb Film Festivalom i surađujemo na programskoj razmjeni već više godina. ZFF je organizirao putovanje dijela svog programa u nezavisnim kinima diljem Hrvatske i naravno da smo se mi priključili s našim kinima, tako i s Podgorom. Nadam se da će se publika pridružiti na ovim sjajnim filmovima, mi kao Kino Mediteran svakako potičemo gledanje ovakvih kvalitetnih nezavisnih filmova europske kinematografije. – kaže nam umjetnički direktor ‘Kina Mediteran’ Alen Munitić.

Oglas

Duje Antonini